به گزارش خبرنگار مهر، جواد توان عصر شنبه در اولین جشنواره کارآفرینی شهرهای شرق مازندران که در دانشگاه جامع علمی کاربردی بهشهر برگزار شد، افزود: اين دانشجويان در چهار گروه صنعت، خدمات عمومي، كشاورزي و فرهنگ و هنر تحصيل مي كنند.
وي گفت: متاسفانه اكنون بسياري از فارغ التحصيلان دانشگاهها بيكارند اما فارغ التحصيلان دانشگاه فني و حرفه اي به دليل دارا بودن مهارتهاي لازم بيكار نيستند و فعال در بازار كار شده اند و دانشگاه علمي كاربردي نيز در سياست جديد خود بر اين مسئله تاكيد دارد.
مشاور رياست عالي دانشگاه علمي كاربردي كشور بيان داشت: تلفيق علم و دانش و ايجاد مهارت از جمله مسائلي است كه توسط دانشگاه علمي كابردي دنبال مي شود تا فارغ التحصيلان مهارتي تحويل جامعه دهد.
وي افزود: خوشبختانه برگزاري همايش كارآفريني در دانشگاه علمي كابردي بهشهر در راستاي سياست هاي جديد دانشگاه و ايجادكارآفريني است كه مي تواند تاثير بسزايي در نهادينه كردن كارآفريني و ايجاد مهارت در دانشگاه داشته باشد.
توان با اشاره به اينكه دانشگاه فني حرفه اي از ظرفيت بالايي در پيشبرد صنعت و ايجاد فضاي كسب و كار برخوردار است افزود: خوشبختانه رشته هاي مرتبط با كارآفريني در اين دانشگاه تدريس مي شود كه اميدواريم با همكاري و تعامل انجام شده با فني و حرفه اي بسترسازي هاي مناسب براي كارآفريني فراهم شود.
فرماندار بهشهر نيز در سخناني ايجاد اشتغال و كارآفريني را از نيازهاي مهم منطقه با توجه به وجود افراد بيكار در شرق مازندران دانست و گفت: ساختار، امكانات و مواهب خدادادي بسيار خوبي در منطقه داريم كه بايد با برنامه ريزي مناسب و استفاده از اين امكانات در جهت رشد و بالندگي اقتصادي گام برداريم.
محمد تقي نورزاد بيان داشت: بهشهر در گذشته به دليل دارا بودن كارخانه چيت سازي ايجاد اشتغال براي بيكاران استانهاي همجوار داشته است اما متاسفانه اكنون عكس اين حالت است و جوانان ما براي ايجاد شغل در استانهاي ديگر بكارگيري مي شوند.
وي افزود: تشكيل شركتهاي توسعه عمران شهرستان بهشهر يكي از راههاي ايجاد اشتغال براي اين شهرستان است كه كارهاي اوليه در حال انجام است تا با سرمايه گذاري شهروندان در اين شركت به نقطه مطلوب اشتغال زايي برسيم.
نظر شما